23 d'abril de 2024

L'ANC Manlleu organitza un autobús per assistir a la manifestació de Madrid

El 16 de març es farà una concentració a la ciutat madrilenya sota el lema «l'autodeterminació no és delicte»

elter.net 27 de febrer de 2019 a les 19:20
La concentració es farà a Madrid el pròxim 16 de març | ANC Manlleu

El judici que s’està realitzant contra els presos polítics independentistes al Tribunal Suprem ha portat a realitzar nombroses mobilitzacions arreu del país, entre les quals, a Manlleu. Des de l’ANC ja van organitzar un autobús per desplaçar-se a Barcelona el passat 16 de febrer i ara n’organitzen un altre per anar a Madrid el 16 de març.


L’entitat va fer una crida a mobilitzar-se i desplaçar-se a la ciutat madrilenya per protestar, sota el lema “l’autodeterminació no és delicte” contra el judici que s’està realitzant als presos independentistes. L’ANC Manlleu ha posat a la venda tiquets d’autobús a un preu de 50 euros per anar a Madrid el 16 de març. Aquests es poden comprar els dilluns a la concentració de la plaça Fra Bernadí o bé, de dimarts a diumenge, al Manlleuet. L’horari de sortida del vehicle serà a les 7 del matí des del Pavelló Municipal d’Esports i la tornada serà a la matinada de dissabte a diumenge.


El recorregut de la manifestació a Madrid començarà a les 18 h. a Atocha i finalitzarà a la plaça Cibeles, en un camí de quilòmetre i mig que es preveu que finalitzi a les 21 h. A Cibeles es farà el discurs final i a més de l’ANC, també han promogut aquesta manifestació des d’Òmnium Cultural i l’Associació Catalana pels Drets Civils, ERC, JxCat, la CUP, la Crida, el PDeCat, Demòcrates i representants dels comuns hi han donat suport.

Etiquetes:
Societat