26 d'abril de 2024

Aquesta setmana han de començar les obres de la carretera de la Miranda

Per la via hi circulen més de 7.500 vehicles diaris i el principal objectiu és millorar-ne la seguretat

elter.net 4 de març de 2019 a les 13:19
Està previst que les obres s'allarguin sis mesos | elter.net

Aquesta setmana s’iniciaran les obres de millora a la carretera de la Miranda, que començaran a la rotonda de la Benvinguda, a la sortida de Manlleu direcció Torelló i finalitza a l’enllaç amb la C-37. Aquestes obres tindran una durada aproximada de sis mesos i es començarà per un arranjament del camí de Cal Batlle que servirà de desviament per als vehicles.


En aquesta via hi passen cada dia més de 7.500 vehicles, gairebé un 10% dels quals vehicles pesants i el principal objectiu de les obres que comencen avui és millorar-ne la seguretat. S’ampliarà la calçada tres metres en total, es faran dos vorals d’un metre i s’actuarà en els dos revols més perillosos del tram. En aquest cas es millorarà la visibilitat i en tota la carretera la velocitat màxima permesa serà de 70 quilòmetres per hora.


L’import d’adjudicació d’aquestes obres és de 834.000 euros per un tram de via d’1,7 quilòmetres. Es tracta d’una remodelació que fa anys demanava Manlleu i que permetrà enllaçar amb la nova connexió cap als polígons industrials a través de l’Avinguda Pirineus, desviant així el vehicle pesant del nucli de la ciutat i millorant el seu accés a la zona industrial.

Etiquetes:
Societat