25 d'abril de 2024

El preprojecte del segon pont a Manlleu ja s'està redactant

L'alcalde Àlex Garrido va destacar que aquest projecte «també forma part de la millora dels accessos a la ciutat»

elter.net 5 de març de 2019 a les 18:57
El pont enllaçaria el carrer Josep Serra Sió amb el Fugurull | elter.net

Des de fa mesos que es treballa amb la possibilitat d’edificar un segon pont d’entrada i sortida a la ciutat de Manlleu i el passat divendres l’alcalde, Àlex Garrido, va afirmar que es va encarregar a la Diputació que comencessin a redactar el preprojecte del nou pont que es construiria al municipi.


“El projecte del segon pont a Manlleu també forma part de la millora dels accessos de la ciutat”, destacava Garrido, d’una construcció complicada però molt necessària per a la ciutat. Fa anys que es reclama aquest projecte, quelcom que el POUM aprovat inicialment fa unes setmanes ja contempla i que ja s’ha començat a treballar en un dels departaments de la Diputació de Barcelona.


Aquest nou pont està previst que enllaci el carrer Josep Serra Sió, a la zona esportiva fins al Fugurull. Fa unes setmanes, el regidor Enric Vilaregut va destacar en una entrevista a Ràdio Manlleu que aquest pont és molt necessari perquè permetria “moltes variants” de mobilitat a Manlleu i obriria “moltes possibilitats” pel municipi. A la passada tarda, el dia de la inauguració del reformat pont de Can Molas, Àlex Garrido va confirmar que veien “una escletxa” per arribar a un acord per finançar el nou pont que, amb números grans, podria oscil·lar, només la infraestructura, entre 4 i 5 milions d’euros.

Etiquetes:
Societat