25 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu visita el líder i el CEFS Manlleu afronta un duel crucial a Mataró

Prèvia esportiva del cap de setmana

elter.net 8 de març de 2019 a les 10:12
El CEFS Manlleu visita el segon classificat, el Mataró | CEFS Manlleu

Fem un repàs a diferents partits que afronten els equips manlleuencs aquest cap de setmana.


L’AEC Manlleu visita el líder del grup 1 de Primera Catalana, el Girona ‘C’


El conjunt manlleuenc ha aprofitat l’aturada de competició de quinze dies per carregar les piles i afrontar amb garanties el pròxim compromís, que no serà fàcil. L’equip entrenat per Albert Santanera i Nil Tomàs es desplaça fins a Riudarenes per jugar davant el Girona ‘C’ (Diumenge, 12 h.), líder de la categoria. El Manlleu encadena quatre partits consecutius sense conèixer la derrota entre els quals, una prestigiosa victòria al camp del Vilassar de Mar, aleshores primer classificat. Els groc i vermells tenen entre cella i cella repetir l’èxit a territori gironí.


D’altra banda, un dels grans partits del cap de setmana el disputarà el femení sènior. Les de Jordi Devesa reben la visita aquest dissabte (15:30 h.) del Vic Riuprimer, segon classificat de Preferent. Les manlleuenques, a l’espera de resoldre el partit que es va suspendre fa uns dies al camp del Fontsanta-Fatjó, encadenen tres victòries consecutives que els han impulsat a la zona alta i còmode de la classificació.


El CEFS Manlleu es veu les cares amb un rival directe de la part alta de la classificació


Set victòries en els últims nou partits han catapultat el Manlleu a ocupar places de privilegi a la Primera Divisió Catalana de futbol sala. Aquest dissabte (11:45 h.) els manlleuencs juguen a la pista del Futsal Inlingua Mataró ‘B’, segon a la taula classificatòria amb 38 punts, els mateixos que els d’Alberto Cárdenas que, en cas de victòria, passarien a ocupar la plaça de promoció d’ascens a Divisió d’Honor en solitari. A més, mantindrien els quatre punts de marge, com a mínim, amb el Rapid Santa Coloma, el líder i que en poques setmanes es veuran les cares amb els osonencs.


El Liceo, darrer rival del CP Manlleu abans de jugar la “Final Four” de la Copa d’Europa


Abans de posar els cinc sentits en intentar conquerir la primera Copa d’Europa de la història a casa, el CP Manlleu femení s’ha de centrar a superar el Liceo (Diumenge, 12 h.) en una nova jornada de l’OK Lliga. Les d’Arnau Casanovas són segones a la classificació amb dos punts menys que el Palau, líder amb un partit disputat més que les manlleuenques. El rival d’aquest cap de setmana és el Liceo, penúltim a la classificació amb només 1 punt sumat en 16 jornades, per tant, un dels rivals, els números així ho indiquen, més dèbils de la categoria.


D’altra banda, després de derrotar el primer i el segon classificat de l’OK Lliga Plata, el CP Manlleu masculí confia a seguir amb la bona dinàmica de resultats, encadenen tres victòries seguides, per mantenir-se a la part alta de la taula. El conjunt entrenat per Aleix Prims és quart, amb els mateixos punts que el segon, que pujaria a OK Lliga, i aquest dissabte (21 h.) buscaran un nou triomf a la pista del Raspeig valencià, penúltim classificat.


El CB Manlleu, a retrobar-se amb la victòria a domicili


Després d’una setmana d’aturada de competició el CB Manlleu visita aquest dissabte (16 h.) la pista del Boet Mataró, que compta amb una victòria més que els manlleuencs a la categoria. Tot i guanyar en el darrer compromís a casa, els groc i vermells van caure derrotats a l’última sortida i busquen, al Maresme, retrobar les bones sensacions lluny del Pavelló Municipal d’Esports.

Etiquetes:
Esports