25 d'abril de 2024

Tensió entre Arran i Som Identitaris

Arran va protestar davant la carpa informativa amb una pancarta on es llegia «fora feixistes dels nostres barris»

elter.net 11 de març de 2019 a les 12:27
La concentració es va fer dissabte al matí | @ArranManlleu

El partit polític liderat per Josep Anglada, Som Identitaris, va muntar el passat dissabte davant el Mercat Municipal una carpa informativa de cara les pròximes eleccions municipals, on a Manlleu es presentaran amb Paco Zambrana com a cap de llista, i l’organització juvenil Arran va fer-hi acte de presència per protestar contra aquesta acció amb una concentració on hi havia pancartes que s’hi podia llegir, entre d’altres, “fora feixistes dels nostres barris”.


La tensió va anar en augment, sense registrar incidents, a mesura que avançaven els minuts i membres de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra van acostar-se fins a la zona. Membres d’Arran i de la CUP Manlleu van desplegar pancartes contra la seva presència i va haver-hi un intercanvi de paraules que no van anar a més.


Des d’Arran Manlleu van denunciar, a més, que els van cridar mitjançant “insults masclistes” i que, paradoxalment, des de Som Identitaris els van titllar de “feixistes”. D’altra banda, Josep Anglada va fer un tuit assegurant que “tot va estar sota control” davant la presència dels “perroflautas”, va escriure de forma despectiva, dels membres d’Arran i de la CUP.

Etiquetes:
Societat