25 d'abril de 2024

Carme Trillas renuncia com a regidora per presumptes irregularitats en el procediment d'anul·lació de sancions

L'alcalde ha exigit la renúncia i des d'ERC afirmen que amb la decisió «protegeixen la corporació i al cos policial»

elter.net 12 de març de 2019 a les 12:54
Carme Trillas, al costat de Jesús Calvo, cap de la Policia Local | elter.net

Carme Trillas ha renunciat el matí d’aquest dimarts al càrrec de regidora de Seguretat Ciutadana, Salut Pública, Consum i Gent Gran a l’Ajuntament de Manlleu amb caràcter immediat.


Ha estat l’alcalde, Àlex Garrido, qui ha exigit la renúncia immediata de Carme Trillas. Aquest fet s’ha produït després de conèixer unes actuacions presumptament irregulars en el procediment d’algunes sancions, recollides en un informe elaborat per la intervenció en el marc de la liquidació del pressupost del 2018.


Des d’ERC Manlleu asseguren que la renúncia “desvincula a la resta de l’equip de govern d’aquestes circumstàncies” i amb aquesta decisió es “protegeix al conjunt de la corporació i també al cos de la Policia Local”, el qual asseguren que han estat aliens en tot moment. A més a més, des d’Esquerra asseguren que es posen a disposició de la justícia per tal d’aclarir els fets “de manera immediata i inequívoca”.


Trillas era regidora a l’Ajuntament des del 2011 i feia 20 anys que testava al consistori com a cap d’unitat de suport al comandament de la Policia Local de Manlleu, plaça de la qual tenia excedència per la seva dedicació exclusiva com a regidora. Les seves funcions les desenvoluparà Eduard Robles quan prengui possessió del càrrec al ple ordinari del mes d’abril.

Etiquetes:
Política Municipal