25 d'abril de 2024

El PSC afirma que les multes retirades s'enfilen fins als 5.500 euros

Els socialistes reclamen explicacions pel cas de retirades de sancions i asseguren que arribaran fins al final

elter.net 13 de març de 2019 a les 16:26
Marta Moreta, portaveu del PSC Manlleu | ACN

El regidor socialista Antoni Poyato, en la darrera comissió informativa, va detectar que un dels punts de l’ordre del dia era “anul·lacions de denúncies directament del programari WTP”. Van demanar explicacions sobre això a l’interventor i els membres de govern, fet que va portar a la renúncia com a regidora de Carme Trillas.


El Partit Socialista va enviar aquest mateix dimarts un comunicat on reclamen explicacions a l’alcalde i a l’interventor per, recalquen, “una pràctica que perjudica les finances públiques” i que, a més a més, “podria incórrer en un presumpte delicte de tràfic d’influències”. A més, els socialistes asseguren que la retirada d’aquestes multes, “imposades per la Policia Local i retirades sense instàncies d’al·legació per part de la regidora de seguretat ciutadana”, diuen, pujaria fins als 5.565,73 euros, amb multes relacionades amb l’aparcament, l’excés de velocitat i diverses de 1.000 euros per infraccions greus degudes a alcoholisme i/o substàncies estupefaents.


Des del PSC Manlleu subratllen també que “aquesta irregularitat es podria haver perllongat durant tot el mandat municipal”, destacant que Carme Trillas és regidora des del 2011 i que “la xifra d’anul·lacions podria ser molt elevada”. Els socialistes asseguren que aniran fins al final i no descarten portar a l’Oficina Antifrau el presumpte cas de tràfic d’influències.

Etiquetes:
Política Municipal