25 d'abril de 2024

La CUP no descarta portar a la fiscalia els presumptes fets delictius per part d'alcaldia

En un comunicat, la formació cupaire afirma que «els fets poden considerar-se delictius»

elter.net 14 de març de 2019 a les 12:13
La CUP ha emès un comunicat per manifestar la seva posició al respecte | elter.net

El cas de les irregularitats de l’exercici 2018 per part de l’equip de govern que se citen a un informe d’intervenció està portant cua i des de l’oposició han donat el seu punt de vista sobre aquest aspecte i com actuaran després de conèixer aquestes informacions.


Després del comunicat del PSC, des de la CUP també s’han pronunciat i ho han fet asseguren que arran d’aquests fets no descarten “estudiar les possibilitats per fer arribar a la fiscalia tots aquests presumptes fets delictius per part de l’alcalde i, en el cas de les multes, també per part de la regidora de Seguretat Ciutadana”. Destaquen que no són “fets aïllats” i que “tampoc afecten només a una persona”.


La formació cupaire reflecteix en el comunicat els punts els quals presumptament creuen que des de l’equip de govern s’han comès aquestes irregularitats durant el 2018. Cenyint-nos en el que expressa la CUP, afirmen que les irregularitats s’han comès en decrets d’alcaldia que incomplien la normativa i el procediment establert per la contractació de personal; l’anul·lació de 21 multes sense per part de l’alcalde i l’anul·lació de multes directament a través de programari “sense ni tan sols comptar amb una resolució aprovada”, algunes d’elles de denúncies per conduir sota els efectes de l’alcohol o substàncies estupefaents que podrien suposar delictes en codi penal.


La CUP Manlleu ha recalcat la gravetat dels fets i expressen que després de conèixer aquestes presumptes irregularitats han decidit fer-les públiques demanant i exigint responsabilitats a l’equip de govern i els responsables polítics de cada àrea. Destaquen que aquesta setmana, amb el PDeCAT i ICV presentaran una sol·licitud a intervenció per rebre informació també respecte de l’actual mandat i també de l’anterior.

Etiquetes:
Política Municipal