25 d'abril de 2024

Manlleu, capital de l'hoquei patins europeu

Aquest cap de setmana es disputa la final a quatre de la Copa d'Europa amb el CP Manlleu buscant el seu primer títol

elter.net 14 de març de 2019 a les 17:17
L'equip d'Arnau Casanovas buscarà el seu primer títol continental a Manlleu | CP Manlleu

Per tercera vegada a la història Manlleu acollirà la final a quatre de la Copa d’Europa d’hoquei patins. Els quatre millors equips del continent es reuniran a la ciutat per, diumenge, acabar decidint quines seran les noves reines d’Europa.


Manlleu, Palau, Voltregà i Iserlohn. Aquests són els equips que jugaran en dos dies de competició emocionants i intensos a la ciutat manlleuenca. És la tercera vegada que aquest esdeveniment s’organitza a la ciutat i també, la tercera vegada que el CP Manlleu arriba a aquesta fase del campionat.


El conjunt entrenat per Arnau Casanovas disputarà el seu partit de semifinals dissabte (17:30 h.) contra el Palau. Serà un partit a caixa o faixa i que es preveu molt obert, entre dos equips que compten amb grans jugadores i que encara no han guanyat cap Copa d’Europa a diferència del Voltregà, que a les 20 h. disputarà la segona semifinal contra l’Iserlohn alemany. El club ha organitzat una “fan zone” a fora del pavelló amb diverses activitats per gaudir de les jornades. La final es disputarà diumenge a les 13 h.


Retransmissió en directe de Ràdio Manlleu


No podia faltar a la cita Ràdio Manlleu que, com a mínim, retransmetrà en directe el partit de semifinals de dissabte entre el CP Manlleu i el Palau. En el cas que les manlleuenques accedeixin a la gran final, també es faria en directe. Dionís Crusellas i Eloy Garcia seran els encarregats de realitzar el partit per la ràdio.

Etiquetes:
Esports