25 d'abril de 2024

Guillem Roma transforma el seu propi repertori a «La constant i la variable»

El manlleuenc ha fet públic el seu últim treball, pràcticament en acústic i amb l'estil inconfusible de l'artista

elter.net 15 de març de 2019 a les 12:26
El nou EP del manlleuenc ja es pot escoltar | Guillem Roma

A partir d’aquest divendres ja està disponible a les plataformes digitals l’últim treball del cantant manlleuenc Guillem Roma, que es diu “La constant i la variable” i que compta amb sis temes presents als darrers discs de l’autor però que en aquesta ocasió els transforma amb un estil musical renovat però mantenint les influències llatinoamericanes de Roma.


Aquest estil musical que defineix Guillem Roma, amb influències llatinoamericanes i sons inspirats en els boleros o la cúmbia estan presents en aquest darrer EP, que està disponible a partir d’avui mateix a plataformes digitals com Spotify. “Feia molt temps que tenia ganes de jugar a transformar”, assegurava l’artista en una entrevista a Ràdio Manlleu fent referència a la música que ha realitzat a “La constant i la variable”.


En tractar-se d’un EP més compacte, Guillem Roma ha explicitat una mica més el seu estil musical i no hi ha una variació i distinció tan variada de ritmes i estils com en els últims àlbums. De fet assegura que en la gravació “només hi havia guitarra, violoncel, percussió i contrabaix”. La intenció de l’artista és, en part, tornar a l’original i el més essencial.


Recupera a continuació l'entrevista que vam realitzar a Guillem Roma a Ràdio Manlleu aquesta setmana: 


Etiquetes:
Cultura