25 d'abril de 2024

El CP Manlleu perd l'oportunitat de jugar la final de la Copa d'Europa a la tanda de penals

L'últim partit d'aquesta competició el jugaran avui a les 13h el Palau i el Voltregà al Pavelló Municipal de Manlleu

elter.net 17 de març de 2019 a les 06:55
El CP. Manlleu femení no ha aconseguit superar al Palau | elter.net

El CP Manlleu s’ha quedat a les portes de jugar la final de la Copa d’Europa Femenina d’hoqueis patins. Aquest dissabte el conjunt manlleuenc s’enfrontava amb un dels seus rivals més directes a l’OK Lliga, el Palau de Plegamans. El partit, com era d’esperar, va ser molt igualat i emocionant, amb un empat que es va assolir a la primera part i que es va mantenir durant la resta de l’enfrontament. Finalment, el Palau es va endur el partit a la tanda de penals.

Durant els primers minuts, els dos equips van sortir a temptejar el rival. Tot i això, el Manlleu portava la iniciativa de cara a l’atac i el primer gol no es va fer esperar gaire. El minut 8 Maria Díez desviava una pilota a la frontal i aconseguia superar a la portera rival i encetar el marcador per l’equip amfitrió. Amb l’1 a 0 a l’electrònic, l’equip entrenat per Arnau Casanovas va seguir amb la mateixa dinàmica ofensiva, fins que el Palau va demanar un temps mort. A partir d’aquí les palauenques van passar a l’atac. Aprofitant un moment de flaquesa del Manlleu, l’equip rival es va anar fent fort fins a aconseguir el gol de l’empat, obra d’Aina Florenza al minut 19.

A la segona part els dos conjunts van mantenir la mateixa intensitat de la primera, però amb molt respecte i precaució, semblava que els dos equips haguessin fet el pacte de no marcar. El Manlleu va tenir algunes oportunitats, però els minuts es van anar escolant ràpidament i al final es va arribar a la pròrroga. Aina Florenza va tornar a posar contra les cordes al Manlleu, el seu gol al minut 54 ja feia témer el pitjor. Pocs segons després d’haver començat la segona part d’aquest temps extra, Raquel Bernades marcava el gol per l’equip local i provocava que el partit es decidís a la tanda de penals, que donaria la victòria al Palau.

Un partit molt igualat que malauradament no situa al Manlleu a la final de la Copa d’Europa, que es juga avui diumenge 17 de març a les 13h al Pavelló Municipal de Manlleu. La final enfrontarà el Palau contra el Voltregà, després que l’equip osonenc superés per 1 a 9 al conjunt alemany Iserlohn.