25 d'abril de 2024

El Projecte Aurora porta a Manlleu el projecte «Open Your Mind»

Un dels objectius del projecte és reactivar l'antic Escorxador de Manlleu com a taller de creació i turisme sostenible

elter.net 17 de març de 2019 a les 15:54
Es pot portar bicicletes, tricicles, monocicles o altres materials susceptibles de ser reutilitzats | OPE Manlleu

S'ha posat en marxa la iniciativa social "Open your Mind" del projecte AURORA. Es tracta d'una formació dual que va dirigida a joves d'entre 18 i 29 anys desocupats. A través d'aquest projecte es vol aconseguir millorar el seu perfil professional i les seves competències personals clau, amb l'objectiu d'afavorir la seva inserció sociolaboral en sectors d'economia emergents a la comarca d'Osona.


A Manlleu aquest pla tindrà una durada d'un any i compta amb dues formacions diferents: l'educació no formal en llengua anglesa i el taller de mobilitat sostenible, en la qual els participants repararan bicicletes a l'antic escorxador de la ciutat. De fet, reactivar l'antic Escorxador de Manlleu com a taller de creació i promoció del turisme sostenible, és un dels objectius d'aquest projecte. D'aquesta manera se segueix explorant les possibilitats del Passeig del Ter i les connexions dintre de la comarca i a la Catalunya Central.


Per tots aquells que vulguin col·laborar en aquest taller comunitari del projecte "Open your Mind", ho poden fer portant bicicletes, tricicles, monocicles o altres materials susceptibles a ser reutilitzats a l'Escorxador de Manlleu (Carrer Torrent de la Borina, 30) el proper dijous 21 de març de les 10h fins a les 13h.


La iniciativa "Open your Mind" l'organitza el Projecte Aurora i rep la col•laboració de la cooperativa de mobilitat sostenible Biciclot, la Universitat de Vic, l'Ajuntament de Manlleu i l'empresa Christiania Bikes de Copenhagen. El programa és finançat per Servei d'Ocupació de Catalunya i el programa d'Iniciativa d'Ocupació juvenil de la Unió Europea del Fons Social Europeu.

Etiquetes:
Societat