25 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu es fa fort a les àrees per derrotar el Llagostera B (3-0)

Els manlleuencs, amb una primera part fulminant, van derrotar sense excessius problemes el conjunt gironí

Ramon Anglada 17 de març de 2019 a les 20:18
Kako celebra el seu gol, el tercer per l'equip | Raimon Roma

El Manlleu afronta un mes decisiu en el transcurs de la temporada per allunyar els fantasmes del descens. Quatre partits i tres a casa. I en el primer enfrontament davant la seva afició, contra el filial del Llagostera, l'equip no va perdonar i va suprar còmodament el conjunt gironí per 3 gols a 0.

Els d'Albert Santanera i Nil Tomàs van oferir la seva versió més letal davant el Llagostera B. Al descans el marcador era de 3-0, després d'un primer temps de domini absolut a les àrees. Aitor Angulo, al minut 5, va obrir la llauna rematant a plaer una falta lateral servida per Kako. Els gironins tenien la pilota, però eren els manlleuencs els que van posar els gols. Raúl Campayo va ser el protagonista dels dos següents. Primer va aprofitar un error defensiu per enviar al fons de la xarxa una centrada de Martí Soler i després, en jugada individual, va rematar al cos del porter i Kako va aprofitar el rebot per trobar el camí de la porteria rival.

El segon temps va ser un exercici de com defensar-se sense patir angúnies. El Manlleu esperava al darrere i va cedir la pilota al filial del Llagostera. Aquest domini no es va traduir en ocasions, Cristian just va haver d'intervenir en dos xuts llunyans i va veure morir el partit sense patir. Quatre jornades després, l'equip torna a deixar la porteria a zero i mostra la seva versió més solvent en un tram decisiu de la temporada. El pròxim cap de setmana els groc i vermells tornaran a jugar al Municipal, aquesta vegada contra el Sabadell Nord.