26 d'abril de 2024

Un penal que porta cua

L'error flagrant i admès dels àrbitres a les semifinals de la Copa d'Europa podria haver canviat la sort del CP Manlleu

elter.net 20 de març de 2019 a les 19:26
Un instant del partit del passat dissabte | CP Manlleu

Han passat cinc dies des del partit de semifinals de la Copa d’Europa d’hoquei patins entre el CP Manlleu i el Palau, que es va disputar dissabte al Pavelló Municipal d’Esports de Manlleu i a l’equip manlleuenc encara cou el greu error arbitral que podria haver canviat el seu destí.


El primer conjunt finalista va ser el Palau, eliminant el Manlleu a una tanda de penals que, entre d’altres, va monopolitzar la roda de premsa de l’entrenador manlleuenc, Arnau Casanovas. “Va ser un error incomprensible, no ho podré entendre mai a la vida i menys, quan just acabat el partit a la taula i els àrbitres et donen la raó i et diuen que s’han equivocat. De veritat una decisió així marca qui es classifica per la final?”. El tècnic afegia que “no estic dient que la Maria Díez hagués fet gol, estic dient que no vam tenir la oportunitat d’intentar-ho”.


El Palau es va acabar imposant a la tanda de penals per només un gol de diferència, quelcom que hagués canviat si, qui sap, Maria Díez hagués anotat aquest penal que els dos àrbitres de pista, que xiulaven ni més ni menys que unes semifinals de la Copa d’Europa, no van saber veure com la pilota es va moure i havien d’haver deixat de fer el compte enrere. Un error molt greu que, encara que no justifica l’eliminació de les manlleuenques, podria haver canviat la sort i el destí del CP Manlleu a la “final four” de la màxima competició europea.

Etiquetes:
Esports