24 d'abril de 2024

El Mercat Municipal de Manlleu participa a la Setmana del Comerç

Durant la setmana s'organitzaran activitats amb l'objectiu de situar el mercat com a centre comercial de proximitat

elter.net 23 de març de 2019 a les 13:33
Del dilluns fins al dimarts el Mercat Municipal de Manlleu acollirà un munt d'activitats | elter.net

La tercera edició de la Setmana del Comerç compta amb la implicació del Mercat Municipal de Manlleu. Aquesta iniciativa, impulsada pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda, es celebra del 25 al 31 de març.


Durant aquests dies s’organitzaran un seguit d’activitats, com per exemple, la possibilitat de provar dues propostes de l’espai El Mercat et cuida: la Marxa nòrdica, el dilluns, i Sortir a córrer en grup, el dimecres. Del dimarts fins al divendres, l’alumnat de Manlleu participarà dels tallers Els Cracks de la cuina, que s’organitzaran a l’Aula Cuina.


Pel dijous, dins de les activitats pròpies de l’Aula, s’ha preparat el taller de Manlleu, naturalment! Una experiència culinària made in Manlleu on es donarà rellevància als productes i productors locals. Divendres serà el dia dedicat al tast: de 18 a 20 h, els participants podran degustar els productes que poden trobar a la venda a les parades del Mercat.  


L’Associació de Comerciants del Mercat aposta per accions com aquesta que situen el mercat com a centre comercial de proximitat, però també, com a promotor de salut, cultura i oci i convivència.


La Setmana del Comerç té com a objectiu oferir al sector comercial eines per millorar la seva competitivitat amb un seguit de jornades formatives. A través d’aquestes es dona a conèixer experiències i esdeveniments de promoció arreu del territori català. Per conèixer totes les activitats programades podeu consultar el web oficial.

Etiquetes:
Societat