27 d'abril de 2024

Raquel Santanera realitzarà una xerrada sobre el poeta Josep Grau i Jofre

L'objectiu del cicle de conferències "Plomes que ens han precedit" és destacar autors poc coneguts del territori

ACN/elter.net 23 de març de 2019 a les 18:19
La conferència que acollirà la Biblioteca de Manlleu parlarà del poeta Josep Grau i Jofre | elter.net

La Biblioteca Manlleu BBVA acollirà el 8 d’abril un dels actes que s’emmarquen dins del cicle de conferències anomenat “Plomes que ens han precedit”. Aquesta sèrie de xerrades, impulsades pels Serveis Territorials de Cultura a la Catalunya Central, estan pensades de cara a Sant Jordi i tenen per objectiu posar el focus en autors poc coneguts del territori.


Lluís Cerarols, director de Cultura al Territori, ha explicat que en total hi haurà sis xerrades. En aquestes hi participaran autors reconeguts de la literatura catalana, que “descobriran” l’obra d’escriptors de les comarques centrals “que per alguna raó o altra han quedat en l’oblit”.


Aquí a Manlleu l’encarregada serà la poetessa manlleuenca Raquel Santanera, que parlarà del poeta Josep Grau i Jofre, el 8 d’abril a la Biblioteca de Manlleu. El cicle s’ha encetat aquesta setmana i s’allargarà fins a l’11 d’abril, amb actes a Berga, Manresa, Moià, Igualada, Manlleu i Solsona.


Per altra banda, Cerarols ha comentat que també s’han editat pòsters amb el títol “Plomes que ens han precedit. Cicle de conferències d’escriptors de la Catalunya central que cal conèixer”. En aquesta làmina, que es farà arribar a totes les biblioteques de les comarques centrals, s’hi podrà trobar una llarga llista d’autors, acompanyats de la referència d’algunes de les seves obres més importants, amb l’objectiu de donar-los més visibilitat.       

Etiquetes:
Cultura