27 d'abril de 2024

Manlleu acollirà les ponències «Violències masclistes en espais d'oci d'Osona 2019»

L'activitat és gratuïta, però per poder-hi participar s'ha de fer inscripció prèvia

elter.net 24 de març de 2019 a les 17:31
Les conferències i exposicions es realitzaran a l'Auditori Roca del Museu del Ter | elter.net

La jornada “Violències masclistes en espais d’oci d’Osona 2019” es celebrarà el proper dimecres 27 de març a l’Auditori Roca del Museu del Ter. Les ponències i exposicions que s’hi realitzaran, formen part del programa de la campanya del 8M a la comarca. La jornada, que tractarà el tema de les violències sexuals, començarà a les 9.15h i està previst que finalitzi a les 14h.  


La conferència “Violències sexuals en contextos d’oci nocturn” a càrrec d’Ivet Oriols de l’Observatori Noctàmbul@s, serà l’encarregada d’encetar la jornada. Després de la pausa, Sara Ortiz Escalante, del col·lectiu Punt 6, realitzarà la conferència “La influència de l’urbanisme en la percepció de seguretat als espais públics i d’oci”.


Finalment, es farà la presentació “Dels protocols per abordar les violències sexuals i sexistes en espais públics d’oci a Osona”. Aquesta darrera anirà a càrrec de Montse Pineda Lorenzo, de l’Associació Creación Positiva; i d’Àngels Vila, cap del gabinet de seguretat de la Direcció General d’Administració de la Seguretat del Departament d’Interior. Un cop acabada, l’Ajuntament de Manlleu farà la cloenda de la jornada.


Aquesta iniciativa surt de la col·laboració de diferents entitats de la comarca d’Osona com l’Ajuntament de Manlleu, el Consell Comarcal d’Osona, l’Ajuntament de Vic, l’Ajuntament de Torelló i la Mancomunitat La Plana. La jornada “Violències masclistes en espais d’oci d’Osona 2019” és gratuïta, però per poder-hi participar s’ha de fer la inscripció prèvia en aquest enllaç.    

Etiquetes:
Societat