25 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu segueix escalant posicions (1-0)

Un golàs des de 30 metres de Martí Soler va donar la victòria als manlleuencs davant el Sabadell Nord

Àlex Ávila 25 de març de 2019 a les 11:09
Martí Soler va ser l'autor de l'únic gol del partit | Raimon Roma

Una gran diana de Martí Soler a la mitja hora de joc va permetre als d’Albert Santanera i Nil Tomàs emportar-se els tres punts davant el Sabadell Nord (1-0). Amb aquesta, els manlleuencs aconsegueixen la segona victòria consecutiva deixant la porteria a zero al Municipal d’Esports.


El partit va començar amb molta intensitat per part dels dos equips però amb els locals controlant el joc. El Manlleu es trobava còmode amb la pilota i arribava amb certa facilitat a la porteria rival, però sense precisió als metres finals. Una precisió que sí que va trobar el capità, Martí Soler al minut 32 en un potent xut llunyà que es colava per l’escaire esquerra del porter visitant Lluri.


La segona part començava igual que la primera, amb un Sabadell Nord que intentava generar perill però que es topava constantment amb la sòlida defensa del Manlleu. Aitor Angulo i Joel Puntí no donaven lloc a la sorpresa amb una gran actuació que va permetre deixar, de nou, la porteria a zero. De fet, els vallesans només van xutar un cop a porteria i Cristian va aturar l’acció sense masses dificultats.


Els tres punts permeten al Manlleu instal·lar-se a la setena posició de la classificació amb 37 punts, amb sis punts de marge respecte la zona de descens i a vuit punts del tercer classificat. La setmana que ve els manlleuencs visiten el camp del cuer, el San Juan de Montcada.

Etiquetes:
Esports