25 d'abril de 2024

María Emilia Núñez, alcaldable per Manlleu amb la candidatura «Manlleu en Comú Podem»

El grup uneix diferents sensibilitats de Catalunya en Comú i la candidata va ser triada per unanimitat

elter.net 27 de març de 2019 a les 19:45
Els membres de la llista "Manlleu en Comú Podem" | Manlleu en Comú Podem

Avui s’ha unit oficialment una nova candidata a l’alcaldia de Manlleu de cara les pròximes eleccions municipals del mes de maig. María Emilia Núñez, coneguda com a “Mae”, encapçalarà la llista del partit polític “Manlleu en Comú Podem”.


Es tracta d’una confluència que uneix sensibilitats de Catalunya en Comú (Podem Manlleu, Esquerra Unida i Alternativa i Independents) i Mae Núñez va ser escollida per unanimitat a l’assemblea que van fer els membres del partit. En un comunicat afirmen que “Mae és l’escollida per liderar un canvi posant a les persones al centre de la feina política a Manlleu”.


Aquest dissabte, membres de la llista estaran presents al mercat setmanal de Manlleu amb una carpa informativa per atendre la ciutadania i realitzaran una enquesta entre els veïns i veïnes per conèixer les seves inquietuds. “Manlleu en Comú Podem”, tal com anuncien, és una candidatura d’organització horitzontal “compromesa amb la transformació de la quotidianitat i amb les polítiques com a eines de construcció de llibertat, igualtat i feminitat”.


 

Etiquetes:
Política Municipal