26 d'abril de 2024

Augmentar la seguretat, un nou pont i una anella verda, alguns dels plans de Marta Moreta amb el PSC Manlleu

La candidata es va presentar oficialment aquest dimecres amb la presència del primer secretari Miquel Iceta

elter.net 28 de març de 2019 a les 19:25
Marta Moreta és la candidata a l'alcaldia de Manlleu pel PSC | Facund Pérez

Amb la presència del primer secretari del Partit Socialista de Catalunya, Miquel Iceta, l’historiador Joaquim Albareda, tots els membres de la llista electoral i un centenar de persones, Marta Moreta es va presentar oficialment aquest dimecres com a candidata a l’alcaldia de Manlleu amb el PSC.


“Manlleu ha de ser un municipi que tingui com a prioritat les persones i els seus problemes. Hem de tornar a posar Manlleu al mapa. Tenim molts projectes a desenvolupar i per això he decidit tornar-me a presentar”, explicava Marta Moreta per començar la seva intervenció. La candidata socialista va explicar que encara estan redactant tot el programa electoral però va avançar alguns dels punts més importants amb els que el partit intentarà que Moreta es converteixi en la primera alcaldessa de la ciutat.


Fent referència a l’activitat econòmica del municipi, Marta Moreta va destacar que el seu objectiu és reduir una taxa d’atur “que a Manlleu és del 14% mentre que la mitjana a Osona és del 9%”. A més, impulsaran la creació de plans d’ocupació. Pel que fa les zones industrials el seu objectiu és fer-les créixer i remodelar-les garantint uns correctes accessos amb les principals entrades a la ciutat. En aquest sentit, va recalcar la necessitat imperiosa de construir un segon pont, quelcom que ja contempla el nou POUM, per descongestionar la circulació del nucli urbà. Impulsar la gratuïtat de la zona blava també els dissabtes i la creació d’una anella verda, amb el Passeig del Ter com a principal actiu van ser alguns dels punts que la socialista va explicar davant els espectadors. Va afegir que uns altres aspectes que són vitals és la realització d’un “gran projecte de seguretat”, amb més policies a peu de carrer, la instal·lació de més càmeres de vigilància o la millor il·luminació en algunes zones de Manlleu.


Miquel Iceta avala Moreta però centra la seva intervenció en el procés i el conflicte entre Catalunya i Espanya


“Dins els molts problemes que té el país, els que ens haurien d’ocupar més el temps són aquells que afecten directament als ciutadans, els que tenen a veure amb la seva qualitat de vida i en canvi, estem massa centrats en una política institucional i basada en l’explotació i explicació del conflicte entre Catalunya i la resta d’Espanya”, explicava Iceta, afirmant que “tenim un problema greu amb què els catalans no estem d’acord de forma majoritària amb el que hem de fer”.


De Moreta, Miquel Iceta va recalcar que “tenim una molt bona relació encara que fa relativament poc que ens coneixem” i destacava que és “la candidata perfecta i la que millor pot interpretar els interessos de la gent de Manlleu”.


L’historiador Joaquim Albareda va ser el primer a intervenir, fent valdre la història d’Osona i de Manlleu i que el PSC presenta “la llista més potent” de totes les que es presentaran a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig.


 


Aquesta és la llista completa que presenta el PSC per les eleccions municipals de Manlleu:


1. Marta Moreta


2. Antoni Poyato


3. Estela Vázquez


4. Jordi Albareda


5. Sara Morales


6. Àlex López


7. Dani Hermoso


8. Sílvia Almansa


9. Andreu Garcia


10. Lídia Torroella


11. Antonio López


12. Marta Baltanás


13. Manel Saa


14. Pedro Luís López


15. Manoli Garrido


16. Lluïsa Aparicio


17. Joan Carrasco


18. Paqui Garcia


19. Josep Moral


20. Ramona Claperols


21. Ramon Sitjà


 

Etiquetes:
Política Municipal