25 d'abril de 2024

ERC-Junts Fem Manlleu es presenta amb la intenció de repetir mandat

Rafa Cuenca i Maite Anglada són els membres de MÉS que s'han unit a la candidatura

elter.net 30 de març de 2019 a les 13:09
Els membres de la llista d'ERC, després de presentar-se | elter.net

Aquest divendres al vespre, a la sala d'exposicions de Can Puget, ERC-Junts Fem Manlleu va presentar tots els noms de la llista electoral, amb Àlex Garrido al capdavant, amb la qual es presentaran a les pròximes eleccions municipals del mes de maig.


L'exalcalde Pere Prat va ser l'encarregat d'iniciar un acte que va ser conduït per dos dels membres de la llista, Eudald Sellarès i Eva Font. Prat va destacar la continuïtat del mandat d'esquerres durant molts anys a Manlleu abans que es presentessin els dos membres de MÉS que s'han integrat a la llista d'ERC, Rafa Cuenca (4) i Maite Anglada (7). Durant la presentació es va projectar un vídeo per al centenar d'assistents on, entre d'altres, es va explicar la reducció del deute municipal durant el darrer mandat, al mateix temps que s'han pogut fer nous equipaments municipals com, per exemple, la biblioteca.


"Hem pres decisions complexes i que potser no es veien del tot clares, com la remodelació del pont de Can Molas, però eren necessàries per a la ciutat. Hem treballat molt per aconseguir el suport de la Diputació per la reforma integral dels polígons o perquè en un futur Manlleu tingui formació universitària. Volem i hem de seguir treballant per Manlleu", va recalcar l'actual batlle de la ciutat i número 1 d'ERC, Àlex Garrido. D'altra banda, Maria Josep Palomar (2) també va explicar tot el que han fet en aquesta legislatura, com per exemple, la redacció i elaboració del nou POUM, la connexió dels polígons, el pont de Can Molas o que des de l'Ajuntament i alcaldia "s'arrisquéssin" el dia 1 d'octubre.


A l'acte de presentació també es va projectar un vídeo de Marta Rovira, exiliada a Ginebra, la qual va desitjar "molts encerts per a Manlleu" i va enviar una salutació a tots els republicans i assistents a Can Puget.


Aquests són els noms de la llista electoral d'ERC-Junts Fem Manlleu:


1. Àlex Garrido


2. Maria Josep Palomar


3. Enric Vilaregut


4. Rafa Cuenca


5. Eva Font


6. Eduard Robles


7. Maite Anglada


8. Pere Compte


9. Maica Bassas


10. Eudald Sellarès


11. Maria Carme Valls


12. Marc Gallart


13. Maria Gràcia Poblet


14. Guillem Terradellas


15. Sandra Edmundo


16. Xevi Rosean


17. Antònia Bagaria


18. Youcef Aloui


19. Susanna Pou


20. Pere Prat


21. Dolors Collell

Etiquetes:
Política Municipal