25 d'abril de 2024

Activitats gratuïtes per celebrar el Dia Mundial de l'Activitat Física

A Manlleu s'ha organitzat una sessió d'spinning, d'aiguafitness, una caminada o un bateig de submarinisme

elter.net 2 d'abril de 2019 a les 18:46
Les activitats es realitzaran durant sis dies | elter.net

Des del dia 4 fins al 10 d’abril, Manlleu celebrarà un seguit d’activitats físiques amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física. És una efemèride que se celebra arreu del món el dia 6 d’abril i que aquest any compta amb un eslògan que fa referència a la importància de la pràctica esportiva a totes les edats: gent activa, gent feliç.    


L’objectiu de totes les activitats és la promoció de l’hàbit de fer esport i activitat física entre la població per millorar la salut i la qualitat de vida de les persones sedentàries i per prevenir possibles malalties. El dijous 4 d’abril es farà una activitat d’aiguafitness a la Piscina Municipal (12:15 h.) i una caminada que s’emmarca al programa Temps X Temps (15:30 h.). El divendres serà el torn de l’spinning a la plaça Dalt Vila (19 h.), activitat la qual les inscripcions s’han de fer a la pàgina web www.ammcycling.com. El dissabte 6 d’abril es farà el bateig de submarinisme a la piscina (10 h.).


El Mercat Municipal de Manlleu és un dels equipaments municipals que participa en aquesta efemèride i pel pròxim dilluns 8 d’abril organitza una marxa nòrdica (20 h.) i el dimarts, una classe d’abdominals hipopressius (15:15 h.). Finalment, el dimecres 10 d’abril es farà running (20 h.) amb sortida també des del mercat.


Les activitats són gratuïtes i obertes a tothom amb l’objectiu d’apropar a la població pràctiques esportives que ja s’ofereixen durant l’any o d’altres que són més desconegudes. Per reservar plaça cal trucar a la Piscina Municipal (93 851 13 55) o bé a Can Puget (616 487 762).

Etiquetes:
Esports