26 d'abril de 2024

El CP Manlleu afronta una doble jornada a l'OK Lliga

Les manlleuenques estaran també pendents de l'enfrontament entre el Palau i el Gijón

elter.net 5 d'abril de 2019 a les 18:16
Les manlleuenques afronten dos partits en menys de 24 hores | CP Manlleu

El primer equip femení del CP Manlleu disputa, per segona setmana consecutiva, una doble jornada a l’OK Lliga. El conjunt entrenat per Arnau Casanovas visita dissabte el Cerdanyola i rep diumenge a casa el Reus Deportiu.


El compromís més immediat és el que enfrontaran demà a la pista del Cerdanyola, a les 9 de la nit. El conjunt vallesà és un dels pocs equips que ha superat les manlleuenques aquest any, als quarts de final de la Copa de la Reina on les osonenques van tornar abans d’hora cap a casa. Ara els dos equips es troben a la lliga i l’objectiu del Manlleu no és cap altra que sumar tres punts més per seguir al peu del canó a la persecució del Palau, que aquest cap de setmana jugar un compromís molt difícil i important contra el Gijón, tercer classificat.


Passi el que passi en aquest partit, el CP Manlleu podria sortir més reforçat si guanya a Cerdanyola perquè s’aproparia al Palau a la primera plaça, deixaria enrere el Gijón, que té els mateixos punts, 46, o, en cas d’empat a la pista del Palau, el resultat també deixaria satisfetes a les d’Arnau Casanovas que, recordem, depenen d’elles mateixes per guanyar la lliga.


Diumenge el Manlleu torna a jugar, aquesta vegada a casa i contra el Reus Deportiu (17.30 h.). Les del Baix Camp són terceres per la cua a la classificació però arriben a territori manlleuenc després de golejar clarament el Vilanova la passada jornada.

Etiquetes:
Esports