24 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu rep el Tona en un derbi per allunyar fantasmes

Només un punt separa els dos conjunts a la classificació en l'últim enfrontament osonenc de la temporada

Raimon Roma 6 d'abril de 2019 a les 14:18
Els dos equips busquen encarar un tram final de temporada tranquil | elter.net

AEC Manlleu i Tona se citen aquest diumenge al Municipal d’Esports amb l’objectiu d’escapar de la zona calenta de la classificació. Amb 37 i 36 punts respectivament, dos dels tres conjunts osonencs de la categoria tenen només 5 i 4 punts de marge respecte del descens que precisament marca l’altre equip d’Osona, el Vic, primer equip que baixaria a Segona Catalana.

Es tracta d’un derbi gairebé inèdit en partit oficial entre dos equips que busquen encarar un tram final de temporada tranquil, sense patir a l’hora de veure a prop el descens. El Manlleu encadena dues victòries consecutives al Municipal, on no han encaixat cap gol i s’estan mostrant forts en aquest tram de campionat. Els tècnics, Albert Santanera i Nil Tomàs, no podran comptar amb Mia Valls, sancionat ni tampoc amb Raül Garcia i Joel Puntí, lesionats. El davanter Guillem Crivillé s’ha recuperat i estarà a la disposició dels entrenadors.
L’objectiu dels manlleuencs és sumar tres punts més i mantenir una tranquil·litat que també busca el Tona. Amb l’exentrenador del Manlleu Jordi Solé comandant l’equip, els tonencs arriben a la ciutat manlleuenca amb tota la plantilla disponible i després de guanyar el Llagostera ‘B’ la jornada passada. Al partit d’anada la victòria va ser pel Tona (3-1) en un partit per oblidar de l’AEC Manlleu.

Etiquetes:
Esports