25 d'abril de 2024

Més beneficis per les mares treballadores amb fills o filles a les escoles bressols municipals

Podran rebre fins a 1.000 euros de la nova deducció de l'IRPF a la declaració de la renda

elter.net 9 d'abril de 2019 a les 13:09
La mesura s'aplicarà a la declaració de la renda d'enguany | elter.net

Per a la declaració de la renda de l’any 2018, l’Agència Tributària ha establert que l’import de la deducció per maternitat, que és de 1.200 euros, es pugui incrementar fins a 1.000 euros addicionals quan qui hi tingui dret hagi satisfet despeses per la custòdia d’un fill menor de tres anys en centres d’educació infantil autoritzats.


És per això que, amb aquesta finalitat, les dues escoles bressol municipals de Manlleu, Colors i Els Picarols, han presentat a l’Agència Tributària una declaració sobre els infants i les despeses que donen dret a l’aplicació de l’increment de la deducció per maternitat. Inclou els imports que les famílies han satisfet de quota escolar i servei de menjador durant el 2018. Les mares treballadores, quan tramitin la declaració de la renda de 2018 se’ls aplicarà de forma automàtica la corresponent deducció.


Aquesta deducció es continuarà aplicant el 2019 i, per tant, les famílies que aquest any tenen infants matriculats a les dues escoles bressol municipals de Manlleu o les que ho faran durant aquest any també es podran beneficiar d’aquesta deducció.


 


 


 

Etiquetes:
Societat