24 d'abril de 2024

El CP Manlleu es col·loca per primera vegada en places d'ascens a OK Lliga

El conjunt d'Aleix Prims és segon quan només falten cinc jornades per acabar la competició

elter.net 9 d'abril de 2019 a les 18:49
Els manlleuencs, celebrant l'última victòria contra el Barça | CP Manlleu

En una part alta de la classificació molt ajustada, com és habitual cada any a l’OK Lliga Plata, el CP Manlleu, després de la victòria del passat dissabte contra el filial del Barça Lassa (5-1) es va col·locar per primera vegada en places d’ascens a OK Lliga, concretament a la segona posició.


Amb 39 punts, un menys que el líder, l’Alpicat i un més que el tercer, el Mataró, el conjunt entrenat per Aleix Prims afronta un tram final de competició on només s’ha de veure les cares amb un rival directe per l’ascens, l’Alpicat, però coneixedor que ha estat contra els equips de la part mitjana i baixa de la taula contra els que ha tingut més problemes durant la temporada. Obertament des de dins el vestidor parlen que l’objectiu a principi de temporada per l’equip no era buscar l’ascens a la màxima categoria de l’hoquei patins estatal però que, òbviament, ara que tenen possibilitats d’aconseguir-ho no hi renunciaran.


En un equip tan jove com és el Manlleu, la missió és formar als joves valors que juguen al primer equip després del seu pas per la base que, al mateix temps, poden portar el CP Manlleu a l’elit. Resten cinc jornades apassionants i el que està clar és que, i més de col·locar-se per primera vegada en zona d’ascens, que el conjunt manlleuenc aspirarà fins al final per tornar a l’OK Lliga dues temporades després.

Etiquetes:
Esports