24 d'abril de 2024

Arnau Rovira, candidat a l'alcaldia de Manlleu amb el PDeCAT-Junts Per Manlleu

Va ser l'únic que es va presentar a les primàries del partit i ja treballa per confeccionar la llista per les municipals

elter.net 11 d'abril de 2019 a les 10:01
Rovira, al centre, al costat de Benjamí Nieto i Isabel Casadevall | PDeCAT

Gairebé un mes després de la renúncia d’Albert Pérez a ser l’alcaldable a Manlleu amb el PDeCAT – Junts Per Manlleu, fet que va suposar un entrebanc en el camí del partit cap a les eleccions, aquest dimecres al vespre Arnau Rovira va ser ratificat com a cap de llista del partit demòcrata a les pròximes municipals del 26 de maig.


Rovira va ser l’únic que es va presentar a les primàries i tot i els seus 24 anys, afronta “amb moltes ganes” aquest repte encara que, òbviament, sense “experiència”, tal com afirmava la presidenta de l’executiva local, Isabel Casadevall, a elter.net. Casadevall s’ha mostrat confiada per “la nova etapa” que comença Junts Per Catalunya a Manlleu i Arnau Rovira, com número u, ja treballa en la confecció de la llista i del programa electoral que portarà el partit a les eleccions municipals.


El jove manlleuenc, l’únic que es va presentar a les primàries i que va rebre l’aval de l’assemblea de militants,  ha estat lligat a les joventuts del partit i substitueix Benjamí Nieto com a cap de llista.

Etiquetes:
Política Municipal