24 d'abril de 2024

El 14è ral·li fotogràfic de La Salle Manlleu es posa en marxa

El concurs comptarà amb primers premis dotats de 100 i 125 euros

Albert Vilella 15 d'abril de 2019 a les 14:13
Exposició del 13è concurs fotogràfic "Open La Salle" | C.Navarro GFM

L’AMPA del col·legi de la Salle de Manlleu ha presentat la catorzena edició del concurs “Open La Salle”, que es celebrarà el dissabte 4 de maig. Com en els darrers anys, s’organitzaran dues categories: la general i una altra d’especial dedicada als actes de “La Primavera (en)cantada”.


Dins de la categoria general hi trobem dos subgrups, un primer sense límit d’edat i un altre que va dirigit als menors de 18 anys. Els temes d’aquesta categoria es revelaran en el moment de fer la inscripció, que es podrà fer el mateix dia del concurs a partir de les 4 de la tarda. Un cop inscrits, els participants tindran quatre hores per presentar una foto per tema. El primer premi a la millor col·lecció estarà guardonat amb 100 euros i els altres tres premis, atorgats per la valoració individual d’alguna fotografia dels temes presentats, seran de 75 euros en la categoria d’adults i de 50 per la dels joves.


Paral·lelament també s’organitzarà el concurs de fotografies dedicat als actes de “La Primavera (en)cantada”. En aquest cas els participants hauran de penjar les seves fotografies a Instagram amb l’etiqueta #14opensallemanlleu abans del 10 de maig. Per aquesta categoria, no cal inscripció prèvia i tindrà un premi dotat de 125 euros.


El veredicte del jurat es donarà a conèixer el 17 de maig al col·legi de La Salle Manlleu i l’acte de lliurament dels premis es celebrarà el 31 de maig a dos quarts de 9 al mateix col·legi. Les obres de la categoria general estaran exposades al centre del 31 de maig fins al 30 de setembre de 2019.    

Cartell del 14è ral·li fotogràfic de La Salle Manlleu

Etiquetes:
Cultura