25 d'abril de 2024

Un Manlleu fluix fa aigües a la Guineueta (4-1)

Els d'Albert Santanera i Nil Tomàs encadenen la tercera derrota consecutiva abans de l'aturada per Setmana Santa

Àlex Ávila 15 d'abril de 2019 a les 14:36
L'AEC Manlleu encadena la tercera derrota consecutiva en lliga | AEC Manlleu

Derrota contundent del Manlleu al Centre d'Esports de la Guineueta (4-1) que deixa l'equip d'Albert Santanera i Nil Tomàs molt a prop de la zona perillosa de la classificació. Els locals no van ser superiors pel que fa al joc, però la seva efectivitat de cara a porteria va deixar tocat el Manlleu, que amb aquesta encadena la tercera derrota consecutiva en lliga.

La pilota i el control del partit era del Manlleu, però no hi havia suficient mobilitat ofensiva ni profunditat en el joc per crear perill a la porteria de la Guineueta. Un perill que sí que va trobar un xut llunyà d'Aldana, que no va saber aturar Cristian Carbó en primera instància i el rebot el va aprofitar Alexandre per inaugurar el marcador al minut 12. Tot i el gol, el partit seguia la mateixa dinàmica, amb un Manlleu que intentava crear ocasions però sense èxit en els metres finals. A la mitja hora de joc, la Guineueta tornava a aprofitar una badada defensiva per fer el 2-0, de nou obra d'Alexandre. Abans del descans Cristian Carbó va poder retallar diferències, amb un refús des de camp propi que s'enverinava i a punt estava de sorprendre a Xavier Sánchez.

A la segona part el guió era el mateix que a la primera, però amb un Manlleu més fluix i sense el domini clar de l'esfèrica. Els d'Albert Santanera i Nil Tomàs no tenien capacitat de reacció i Thommy, en una gran jugada col·lectiva, feia el tercer al 50' per tancar el partit. Amb el Manlleu totalment desfet arribava el quart dels locals al minut 80, obra de Youssef. Minuts més tard, Kako feia el gol de l'honor en un llançament de córner que es colava al segon pal sense que ningú l'arribés a tocar.
La derrota deixa el Manlleu amb 37 punts molt a prop de la zona de descens abans de l'aturada de Setmana Santa. El pròxim partit serà el diumenge 28 d'abril davant el Banyoles.

Etiquetes:
Esports