26 d'abril de 2024

Queda oberta la presentació de candidatures del programa «Accelera el creixement»

La iniciativa ja ha donat suport a 50 pimes de la demarcació de Barcelona, 7 d'aquestes a Manlleu

Albert Vilella 16 d'abril de 2019 a les 11:52
El servei està valorat en 5.500 euros, però en aquest cas l'empresa només n'ha de pagar 500 | elter.net

La Diputació de Barcelona i PIMEC han creat el programa “Accelera el Creixement”. Durant 9 mesos un equip d’experts en 4 àrees de gestió empresarial es posaran al servei de les pimes que s’inscriguin, per elaborar un pla de creixement i donar suport per a la seva execució.


Es tracta d’un servei valorat en 5.500 euros, però que amb la implicació de PIMEC i la Diputació de Barcelona, l’empresa només n’ha de pagar 500. Des del 2012 la iniciativa ja ha donat suport a 50 pimes de la demarcació de Barcelona, 7 d’aquestes a Manlleu.


“Accelera el Creixement” és un programa d’acceleració empresarial que abasta aspectes com són la innovació tecnològica, les millores en la comercialització de productes i serveis, el procés d’internacionalització de la pime i l’organització empresarial.


Per poder inscriure’s el programa cal complir els següents requisits: Ser una micro, petita o mitjana empresa amb 3 treballadors o més, tenir una trajectòria empresarial igual o superior a 5 anys, tenir la matriu o el centre de decisió a la demarcació de Barcelona (exclosa Barcelona ciutat) i tenir voluntat d’invertir en el propi creixement.


Per a més informació podeu contactar amb l’OPE Manlleu abans que acabi el termini de presentació el 3 de juny de 2019.

Etiquetes:
Economia i empresa