26 d'abril de 2024

Temps relativament estable durant la Setmana Santa

El dijous i el divendres d'aquesta setmana hi podrien haver precipitacions pràcticament a tot el territori català

Albert Vilella 16 d'abril de 2019 a les 13:31
Cel variable amb intervals de núvols i clarianes pels pròxims dies | elter.net

Segons dades de "Meteo Manlleu" aquesta setmana la previsió meteorològica aquí al municipi és d’estabilitat, tot i que entre el dijous al vespre i el divendres al matí es podrien produir algunes precipitacions. La tònica d’aquests dies serà d’un cel variable amb intervals de núvols i clarianes. Les temperatures seran molt similars a les dels últims dies, amb màximes que aniran dels 15 graus fins als 20.


El temps al Pirineu serà més inestable, sobretot el dijous i el divendres. Aquests dies poden caure diverses precipitacions, que per altra banda, seran poc significatives. Les temperatures màximes oscil·laran entre els 10 i els 15 graus.


Pel que fa a la Costa Brava, aquesta zona es quedaria al marge de les pluges, amb més bon temps que a la resta del territori català, però amb les temperatures màximes escapçades a causa del vent de llevant, d’uns 19 graus. Més cap al sud, a la zona del Delta de l’Ebre, als Ports de Tortosa i inclús a una part de la Franja de Ponent, també hi podrien caure precipitacions el divendres i el dissabte, amb temperatures que arribaran els 18 graus.


Tot i això, aquesta informació podria veure’s alterada depenent de la incidència que tingui una DANA (Depressió Aïllada a Nivells Alts) o gota freda, que aquests dies se situa prop de Catalunya. Des de "Meteo manlleu" s’aconsella seguir la informació del temps amb unes 24h d’antelació.           

Etiquetes:
Societat