25 d'abril de 2024

El «Comerç en Flor» serà la sorpresa de la Primavera (en)cantada 2019

Enguany es realitzaran activitats comercials i culturals per donar rellevància al món de la floricultura i horticultura

Albert Vilella 17 d'abril de 2019 a les 11:32
Imatge d'un balcó premiat a La Primavera (en)cantada | elter.net

La Primavera (en)cantada celebra una nova edició sota el lema “Flors que són vida”. Enguany aquest esdeveniment cultural de Manlleu començarà el 23 d’abril i s’allargarà fins al 5 de maig. D’entre totes les activitats previstes cal destacar la primera edició del “Comerç en Flor”, una acció protagonitzada pels comerços de Manlleu i que es centrarà en el món de la flor.


El “Mercat en Flor” és un dels esdeveniment més importants d’aquesta acció i es tractarà d’un mercat de venda de tota classe de flors i plantes, complements de jardí, eines, productes de cosmètica, entre d’altres, però també s’hi realitzaran tallers i xerrades. Paral·lelament, del 3 al 19 de maig s’ha organitzat un concurs d’aparadors i accions de gastronomia i el 4 i 5 de maig una visita al campanar de Manlleu.


Amb aquesta iniciativa l’Ajuntament de Manlleu i el MAB (Manlleu Associació de Botiguers) volen potenciar la venda de productes relacionats amb la floricultura i l’horticultura. El “Mercat en Flor” s’instal·larà el dissabte 4 de maig de 10 a 20 hores i el diumenge 5 de maig de 10 a 14 hores.    


Les flors seran les protagonistes d’aquests dies, també de les activitats organitzades paral·lelament a aquest mercat i que s’emmarquen dins del programa de la Primavera (en)cantada. Per exemple, s’ha convocat el Primer Concurs d’aparadors florals, en el qual els comerços s’hi podran apuntar fins al 25 d’abril i hauran de mantenir els aparadors exposats del 3 al 19 de maig.


En aquest programa d’activitats també hi serà present la XXXIV Trobada Gegantera de Manlleu el dissabte 27 d’abril, el “Manlleu porta cua” del divendres 3 de maig o la diversa oferta gastronòmica relacionada amb el Comerç en Flor.


Per a més informació podeu consultar tota la programació d’activitats i l’oferta del Comerç en Flor al web de l’Ajuntament de Manlleu.          

Etiquetes:
Societat