24 d'abril de 2024

Jordi López, nou entrenador de l'AEC Manlleu

El davanter Arnau Fortuny reforça la davantera en aquest tram final de campionat

elter.net 24 d'abril de 2019 a les 13:15
Jordi López i Marc Fortuny, nous entrenadors de l'equip | AEC Manlleu

A falta de cinc jornades per acabar el campionat de lliga de Primera Catalana, la mala dinàmica de resultats de l’equip i la voluntat del tècnic, Albert Santanera, de fer un pas al costat per trobar una solució que capgiri la situació dels manlleuencs, Jordi López ha estat designat com a nou entrenador de l’AEC Manlleu.


Actualment López es trobava sense equip i arriba al Manlleu amb Marc Fortuny, exjugador del primer equip i nou segon tècnic. Feia setmanes que les dues parts mantenien converses de cara la pròxima temporada, però la delicada situació de l’equip ha precipitat el relleu a la banqueta. Jordi López destaca que “els últims resultats i la situació a la classificació han deixat un desgast important de tota la gent que treballava al Manlleu i això ha precipitat la meva arribada al club”.


Va ser Albert Santanera qui va comunicar al club que volia fer un pas al costat i ell mateix és qui va mantenir les converses amb el nou tècnic, Jordi López. Des del club apunten que Santanera es va adonar que el seu discurs ja no transmetia la motivació als futbolistes de principi de temporada i pel bé de l’equip ha decidit desenvolupar les seves funcions al club com a coordinador del primer equip i el filial.


Jordi López va realitzar aquest dimarts el seu primer entrenament amb vista al primer dels cinc duels decisius que afronta l’equip. Serà aquest diumenge, a casa, contra el Banyoles (17 h), quart classificat de la categoria. López comenta que han de preparar el duel “amb les màximes garanties possibles d’aconseguir la victòria” i, també, “fent entendre els jugadors de la situació actual de l’equip perquè ens faciliti arribar al diumenge amb la confiança necessària per sumar tres punts molt importants”.


Arnau Fortuny reforça l’atac del primer equip


Els nous entrenadors de l’AEC Manlleu no arriben sols per afrontar aquest darrer tram de temporada. El davanter Arnau Fortuny, que fa uns anys va defensar els colors del club jugant amb el juvenil, reforçarà la davantera de l’equip per intentar aportar un gol que va car a la categoria i el qual el Manlleu també en va necessitant.


Fortuny va començar la temporada al Montanyesa però fins aquesta setmana defensava els colors del Cardedeu, on l’any passat, a Primera Catalana, tot i el descens de l’equip vallesà va tenir un paper molt destacat.


Fortuny és un davanter molt hàbil, amb gol i que es podria arribar a adaptar també com a extrem. Els nous tècnics coneixen a la perfecció Arnau Fortuny que, a més, és el germà del nou segon entrenador de l’equip, Marc Fortuny. L’Arnau ja es va entrenar amb l’equip i podria debutar diumenge contra el Banyoles.

Etiquetes:
Esports