27 d'abril de 2024

Laia Ruiz fa història i es classifica pel Campionat d'Espanya

És la primera vegada a la història que una patinadora del CP Manlleu participa en el certamen

elter.net 25 d'abril de 2019 a les 16:57
Laia Ruiz, després de participar al Campionat de Catalunya | CP Manlleu

Fa pocs dies explicàvem que Laia Ruiz s’havia classificat, per segon any consecutiu, pel Campionat de Catalunya de patinatge artístic. Ho va fer després de millorar el seu registre de l’any anterior, que també li va permetre per disputar aquests campionats i la setmana passada, la manlleuenca va aconseguir una fita inèdita a la història del CP Manlleu.


Laia Ruiz es va classificar per disputar, a finals de maig, el Campionat d’Espanya a Bilbao. Ho va fer després de completar una gran actuació al Campionat de Catalunya que es va celebrar a Santa Cristina d’Aro, aconseguint la setena posició final al disc llarg, al costat de les millors patinadores del país, aconseguint així el bitllet per disputar els campionats espanyols. A la prova de la setmana passada, dissabte, la manlleuenca va quedar a la desena posició al disc curt.


Amb la classificació per disputar el Campionat d’Espanya en un mes aproximadament, Laia Ruiz ha fet història sent la primera patinadora del CP Manlleu que aconsegueix aquesta fita, que es viurà al País Basc a finals del pròxim mes de maig.

Etiquetes:
Esports