26 d'abril de 2024

El Museu del Ter acollirà una jornada sobre l'autoconsum fotovoltaic

L'objectiu d'aquesta activitat és divulgar les oportunitats competitives empresarials que ofereix aquesta tecnologia

elter.net 27 d'abril de 2019 a les 18:34
Exterior del Museu del Ter de Manlleu | elter.net

La jornada “Estalvi energètic a l’empresa: l’oportunitat de l’autoconsum fotovoltaic” es celebrarà el 9 de maig al Museu del Ter de Manlleu. Aquesta iniciativa va dirigida al teixit empresarial i industrial de la comarca i té per objectiu donar a conèixer les oportunitats competitives empresarials que ofereix l’autoconsum fotovoltaic.


A les 9 del matí es donarà la benvinguda a tots els assistents i es farà la presentació de la jornada, que es separarà en dues parts. Durant la primera es parlarà sobre la importància de l’autoconsum i de l’eficiència energètica per part de les empreses com a element indispensable per encarar la transició energètica i fer créixer la competitivitat del teixit econòmic.


En la segona part es mostraran diferents casos pràctics i experiències d’autoconsum en empreses. A continuació, els participants passaran a l’espai Networking per conversar d’una manera distesa amb els ponents i la resta d’assistents. Finalment, a les 12 del migdia, hi ha programada una visita a la instal·lació d’autoconsum a l’ecoedifici de l’empresa Lavola – Anthesis a Manlleu. Totes aquestes activitats són gratuïtes, però per poder-hi participar cal fer la inscripció prèvia en el següent enllaç.  


La jornada està organitzada per l’OPE Manlleu, Creacció, l’Agència local de l’energia del Consell Comarcal d’Osona i l’Associació d’Instal·ladors Catalans Oficials (AICO). També compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i ACCIÓ de la Generalitat de Catalunya.


 


 

Etiquetes:
Economia i empresa