26 d'abril de 2024

Estrena amb victòria de Jordi López a la banqueta de l'AEC Manlleu (1-0)

Els manlleuencs es van imposar al Banyoles gràcies un solitari gol de Martí Soler a la segona part

elter.net 29 d'abril de 2019 a les 11:21
El Manlleu va superar el Banyoles i ja té 40 punts | Raimon Roma

El Manlleu va sumar davant del Banyoles una victòria crucial (1-0) en la recta final de la temporada. L'arribada dels tècnics Jordi López i Marc Fortuny ha suposat una injecció de moral extra que pot ser vital en la lluita per la salvació.

Tot i aquesta intensitat des de l'inici, els banyolins es van fer amb el domini del partit al llarg del primer temps. El Manlleu es buidava físicament, però el Banyoles estava molt més precís amb la pilota. Aquest domini, però, no es va traduir en ocasions de gol. Mentrestant, els locals van mostrar novament la falta de pólvora i sols van inquietar a pilota aturada. En una d'aquestes, el col·legiat va anul·lar correctament un gol d'Isaac.

Ja al segon temps, els tècnics manlleuencs van canviar la disposició de l'equip per sacsejar el plantejament visitant. I va tenir efecte. El partit va entrar en un intercanvi de cops i, en aquesta bogeria, en va sortir vencedor el Manlleu. Isaac, intractable en defensa al llarg del matx, va posar el gol en safata a Martí Soler amb una fantàstica centrada que el capità no va desaprofitar, rematant de primeres al segon pal, al minut 78, l’únic gol del partit.

A partir d'aquí, els manlleuencs van gestionar a la perfecció l'avantatge i van tornar a fer gala de la seva solvència defensiva per no passar angúnies en els últims minuts. El Manlleu s’enfila a la setena posició amb 40 punts, això sí, només tres per sobre el descens. La setmana que ve visiten el camp de l’Argentona.