26 d'abril de 2024

Juan Varea presenta la 7a exposició de Primavera del Taller d'Art

Del 4 al 26 de Maig, unes 200 obres de l'alumnat seran exposades a la sala d'exposicions de Can Puget

elter.net 30 d'abril de 2019 a les 10:32
Juan Varea, pintor | elter.net

En el marc d’activitats de la “Primavera (en)cantada”, l’artista Juan Varea presenta l’exposició “Primavera del Taller d’Art” del seu alumnat, formada per 200 quadres.


Es tracta d'unes obres realitzades pels tres grups del taller infantil, de 5 a 11 anys,  joves i adults amb l’objectiu d’oferir una mostra variada en relació a la temàtica i a les tècniques utilitzades.


Juan Varea reflecteix la seva línia de treball i d’aprenentatge amb tres punts principals: el dibuix, la pintura i el modelatge, per tal de posat èmfasi a la sensibilització i l’aprenentatge del medi. Unes taques en la recerca de la creativitat pel desenvolupament de l’ésser humà, sobretot pels infants perquè coneguin els colors, els pinzells, la paleta o diverses tècniques.


Aquesta formació suposa una preparació i aprenentatge, sobretot pels qui vulguin realitzar estudis artístics. En canvi, per les persones adultes suposa una  pràctica del dibuix i la pintura com una afició que els permet relaxar-se i connectar amb la seva creativitat i amb la seva essència més humana.


 

Etiquetes:
Cultura