25 d'abril de 2024

Presentació del llibre «L'etern retorn» d'Asmaa Aouattah

L'obra és un recull d'històries de persones de procedència amazinga i marroquina que viuen a Catalunya

elter.net 1 de maig de 2019 a les 12:57
La presentació del llibre es farà al Casal Cívic a l'Avinguda Puigmal | elter.net

El Casal Cívic Frederica Montseny de Manlleu acollirà el dissabte 4 de maig la presentació del llibre “L’etern retorn” d’Asmaa Aouattah. L’acte anirà a càrrec d’Anna Piella, llicenciada en filologia Romànica, i comptarà amb la participació del grup de música amazic Twattoun-Tilelli.


“L’etern retorn” és el primer llibre de l’autora, tot i que ja havia publicat algun conte, i es tracta d’un recull de relats que expliquen històries de persones de procedència amaziga i marroquina que viuen a Catalunya. Tal com explica Asmaa Auoattah, l’obra s’inspira en el repte de les dones de viure entre dos mons, quan comencen de nou lluny del seu país.


Asmaa Aouattah va néixer a Alhucemas el 1970 i va venir a Catalunya el 2003. Llicenciada en filosofia per la Universitat Mohamed Ben Abdellah de Fes (Marroc), també té el Màster en Construcció i Representació d’Identitats Culturals (UAB) i el Màster en Agents d’Igualtat d’Oportunitats (UdL). Actualment treballa com a agent d’Igualtat al Consell Comarcal del Maresme, a Mataró, però també és conferenciant, tallerista, traductora i codinamitzadora del programa “Migrades” de Mataró Ràdio.      


La presentació del llibre “L’etern retorn” començarà a les 18:30h al número 137 de l’Avinguda Puigmal i és obert a tota la ciutadania. L’acte l’organitza l’Associació Amic Amazigh, l’Associació Sociocultural PIC i l’Associació per la Pau-Jameiat Essalam, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manlleu-Participació Ciutadana.

Etiquetes:
Cultura