26 d'abril de 2024

Comença la campanya electoral de cara les municipals del 26-M

Els partits van fer la passada nit l'enganxada de cartells i ja poden demanar directament el vot als ciutadans

elter.net 10 de maig de 2019 a les 10:07
Sis dels set candidats a l'alcaldia, ahir davant l'Ajuntament | elter.net

A partir de les 00h d’aquesta passada nit i fins a les 23:59h del pròxim 24 de maig els partits polítics que es presenten a les eleccions municipals del 26 de maig estan de campanya electoral. El primer acte va ser la penjada de cartells de propaganda electoral que ja es poden veure repartits per tota la ciutat.


Les set formacions polítiques que concorren aquests comicis ja poden demanar directament i públicament el vot dels ciutadans i ho faran, per exemple, en actes de presentació del programa electoral, com el que farà la CUP aquest vespre (20h) a Can Puget o el d’ERC-Junts Fem Manlleu de demà dissabte (19h) al Passeig del Ter. Durant els pròxims dies la resta de partits seguiran anunciant nous actes per presentar-se davant tots els manlleuencs i les manlleuenques.


Anit es va fer la penjada de cartells. Els set partits es van trobar a la plaça Fra Bernadí al punt de les 00h per col·locar el primer cartell electoral. Després, la foto de rigor de tots els candidats junts. En aquest sentit es va generar certa tensió quan alguns dels partits no va voler sortir a la foto al costat de Paco Zambrana, cap de llista de Som Identitaris, partit amb idees de caràcter xenòfob.


Ràdio Manlleu comença a emetre les falques electorals


També al punt de les 00h de la nit passada, a Ràdio Manlleu va sonar el primer bloc de falques electorals que s’ofereixen gratuïtament a tots els partits polítics que es presenten a les eleccions municipals. S’emetran diàriament fins al pròxim 24 de maig.


Els partits que van obtenir més vots a les eleccions del 2015 són els que tenen més minuts de falques, mentre que els partits que no van tenir representació o no es van presentar als anteriors comicis tenen menys espai publicitari al 107 FM.

Etiquetes:
Política Municipal