24 d'abril de 2024

La CUP enceta la campanya electoral canviant el nom a la Biblioteca de Manlleu

Un dels principals motius d'aquesta acció és per remarcar el paper social que desenvolupa la Biblioteca municipal

elter.net 12 de maig de 2019 a les 08:24
Acte de presentació de la llista electoral de la CUP per les eleccions del 26 de maig del 2019 | elter.net

La campanya electoral de la CUP per les eleccions del 26 de maig, anomenada “Teixim l’Alternativa”, va començar el dijous passat amb una enganxada de cartells peculiar. El primer cartell es va plantar a les 12 de la nit i va servir per canviar, simbòlicament, el nom de la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA. Durant unes hores diferents cartells amb el missatge “Biblioteca Municipal de Manlleu 1 d’octubre” van tapar el nom original.  


A través d’un comunicat, la Candidatura d’Unitat popular ha enumerat els motius d’aquesta acció. Expliquen que aquesta reivindicació vol remarcar el paper social que desenvolupa la Biblioteca municipal a Manlleu, però també la necessitat de blindar la continuïtat de la Biblioteca. La formació exposa que l’Ajuntament ha destinat 600.000 euros en adequar l’espai, però que aquest pertany al BBVA i només és cedit per fer-ne un ús temporal. Per altra banda, la CUP Manlleu explica que a través d’aquesta acció es vol denunciar les pràctiques antisocials de l’entitat bancària propietària i, finalment, valorar l’1 d’octubre i les 7.169 persones que van votar aquell dia.


El dia següent, divendres 10 de maig, es va celebrar a Can Puget l’acte central de la campanya  “Teixim l’Alternativa”. El regidor Eudald Rifà va parlar de l’acció que es va dur a terme la nit anterior i els motius pels quals s’havia decidit fer-la. A l’acte també hi va assistir la diputada de la CUP, Maria Sirvent.     

Etiquetes:
Política Municipal