25 d'abril de 2024

Una bogeria de partit dona un punt gairebé definitiu a l'AEC Manlleu (3-3)

Joel Puntí rescata l'equip amb una diana a tres minuts pel final davant un Can Vidalet molt necessitat

Àlex Ávila 13 de maig de 2019 a les 10:04
Joel Puntí va veure porteria per segona setmana consecutiva | Raimon Roma

La igualtat i l’espectacle van regnar al Municipal d’Esports en un partit trepidant que es va decidir als minuts finals. L’empat contra el Can Vidalet (3-3) deixa el Manlleu virtualment salvat a falta de dues jornades pel final.


Els de Jordi López necessitaven una victòria per certificar matemàticament la permanència a la Primera Catalana. Al davant, però, es van trobar un equip encara més mancat de punts, que amb l’ajuda de la seva afició, va lluitar des del xiulet inicial. En el domini inicial dels visitants el Manlleu aprofitava una errada en sortida de pilota per fer el primer gol, obra d’Arnau Fortuny. L’alegria va durar poc al Municipal, Aidan al minut 15 i Pepe, al 25, donaven avantatge als d’Esplugues. Però abans d’arribar al descans, Payán, de falta directa, feia un gran gol per igualar de nou l’electrònic.


A la segona meitat els dos equips seguien buidant-se físicament sobre el terreny de joc sabent de la importància dels tres punts. El Can Vidalet, però, tenia més ocasions que el Manlleu i quan faltaven 10 minuts pel final, una gran jugada col·lectiva dels visitants la finalitzava Eslava, sol dins l’àrea, superant la sortida de Cristian Carbó. L’èxtasi visitant va durar poc perquè a tres minuts pel final, Joel Puntí anotava per segona setmana consecutiva per col·locar l’empat final al marcador.


Amb l’empat el Manlleu és setè amb 44 punts, a 6 de la zona de descens quan només queden sis punts en joc. La setmana que ve els de Jordi López visiten La Jonquera, que és 14è amb 38, al límit del descens.

Etiquetes:
Esports