24 d'abril de 2024

Campanya per a la neteja d'orins de gos al carrer

Es lliuren 1.400 ampolles a propietàries de gossos censats per conscienciar d'aquestes molèsties

elter.net 15 de maig de 2019 a les 13:13
La campanya es va inicar al mes de març | elter.net

El passat mes de març l’Ajuntament de Manlleu va posar en marxa una nova campanya de tinença responsable d’animals de companyia, concretament per a la neteja d’orins de gos. El missatge de la campanya és clar: És important educar els gossos a orinar en els llocs permesos i en cas que orinin en edificis i/o mobiliari urbà s’ha de netejar diluint-los amb aigua.


En aquesta campanya l’ajuntament obsequia a les persones que tenen el seu gos ja inscrit en el registre censal o bé als que l’inscriguin de nou, amb una ampolla que es pot utilitzar per aquest fi. Les persones que ja tenen el seu gos censat han rebut l’obsequi per correu al seu domicili i a les persones que des del mes de març estan censant gossos per primera vegada se’ls hi entrega a la Oficina d’Atenció al Ciutadà.


Des de l’Àrea de Salut Pública asseguren que una de les preocupacions més importants de la ciutadania sobre civisme a Manlleu són les molèsties que causen la presència d’orins i també d’excrements de gossos als espais públics. Amb aquesta campanya es vol reforçar la sensibilització cap a aquesta problemàtica i també intensificar-ne la vigilància.

Etiquetes:
Societat