26 d'abril de 2024

La Piscina Municipal tindrà una àmplia oferta de cursos de natació i activitats d'estiu

A partir de l'11 de juny es podran fer les inscripcions dels cursets d'estiu que s'iniciaran la setmana del 25 de juny

elter.net 15 de maig de 2019 a les 18:45
La piscina comptarà amb una àmplia oferta de cursos | elter.net

La Piscina Municipal de Manlleu ofereix cursos intensius de natació i activitats aquàtiques per a totes les edats i nivells. Aquesta àmplia oferta fa que el servei s’adapti a pràcticament qualsevol necessitat d’horari, nivell i exigència física.


Els cursos s’iniciaran durant la setmana del 25 de juny i s’allargaran fins el dia 26 de juliol. Cal destacar que, amb l’objectiu d’adaptar-se al màxim a les necessitats dels usuaris, es valorarà la variació dels horaris dels diferents cursos segons la demanda de les persones interessades. Com a novetat d’aquest estiu, s’oferirà la possibilitat d’inscriure’s a sessions puntuals en les activitats d’”aiguafitnes” i “aiguarelax”, sempre que hi hagi disponibilitat de places. També cal destacar que hi haurà possibilitat de fer sessions personalitzades tant per a infants com per a adults, segons disponibilitats horàries.


A partir del dimarts 11 de juny es poden fer les inscripcions dels cursets d’estiu, que es podran formalitzar en l’horari habitual de la piscina.

Etiquetes:
Esports