26 d'abril de 2024

La CUP Manlleu explicarà el seu programa electoral en una caminada per la ciutat

El recorregut serà de 5 kilòmetres i hi haurà 8 parades on explicaran els aspectes més destacats del programa electoral

elter.net 16 de maig de 2019 a les 18:41
Al 2015 ja van realitzar aquesta mateixa activitat | CUP Manlleu

La CUP Manlleu ha organitzat una caminada popular, anomenada “trepitjant Manlleu”, on explicaran els aspectes més rellevants del programa electoral en un recorregut que tindrà cinc kilòmetres de llargada i vuit punts on s’aturaran per donar explicacions.


La ruta es realitzarà aquest pròxim dissabte, 18 de maig, amb sortida a les 5 de la tarda a l’Embarcador del Ter, primer dels vuit racons de la ciutat on es farà una parada per explicar punts del programa electoral amb el qual es presenten a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. Els altres set punts seran a la Biblioteca, a la Plaça Flama del Canigó, al Poquí, a l’Escola Bressol Colors, al Casal Cívic Frederica Montseny, a l’Escola d’Adults Miquel Martí i Pol i, finalment, a l’Institut del Ter.


La formació independentista ja va organitzar aquesta caminada el 2015 i ho repeteixen de cara els pròxims comicis. Des de la CUP conviden a tots els veïns i les veïnes de Manlleu a participar en l’activitat per conèixer de primera mà les propostes principals del partit.

Etiquetes:
Política Municipal