26 d'abril de 2024

Tret de sortida al mes de l'economia social i solidària

Les activitats es tancaran el pròxim 17 de juny amb la fira alTERna't a Manlleu

elter.net 17 de maig de 2019 a les 16:53
Més de 600 alumnes han estat al pavelló de Manlleu en el marc del CuEmE | elter.net

El passat dimarts es va presentar a Manlleu el mes de l’economia social i solidària a Osona, que tindrà lloc entre el 17 de maig i el 16 de juny i que té com a objectiu concentrar totes les activitats de la comarca relacionades amb aquesta economia.


El primer dels actes s’ha realitzat aquest divendres, amb la trobada de més de 600 alumnes de 15 escoles d’Osona al Pavelló Municipal d’Esports de Manlleu, on s’ha realitzat un programa de foment de la cultura emprenedora, el CuEmE, que té com a principal objectiu conèixer com es crea i gestiona una cooperativa. De fet, el 27 de maig alumnes de cinquè de primària de l’Escola Pompeu Fabra i Quatre Vents portaran productes que han elaborat en la seva cooperativa al Mercat Municipal de Manlleu.


En el marc de les activitats d’aquest pròxim mes destaca la fira alTERna’t, que tancarà el mes de l’economia social i solidària a Osona. La fira integrarà el Dinar de Llençats i, a més, tot allò que es faci a la comarca en aquest àmbit de l’economia. Des de l’Ajuntament de Manlleu destacant que és important que les entitats siguin les protagonistes d’aquesta economia social i solidària i que des de la institució pública se les ha d’impulsar i dinamitzar.

Etiquetes:
Societat