24 d'abril de 2024

L'escola Puig-Agut ha estat seleccionada per participar en el Projecte Educació 360

L'objectiu de la iniciativa és oferir a tothom més i millors oportunitats educatives, més enllà de l'horari escolar 

Albert Vilella 18 de maig de 2019 a les 12:44
L'escola Puig-Agut ha presentat el projecte Viladomat, l'activitat musical | elter.net

L’escola Puig-Agut de Manlleu participa un any més en el Projecte Educació 360. Un total de 29 centres educatius de Catalunya han estat seleccionats per formar part d’aquesta iniciativa, impulsada per la Fundació Jaume Bofill, la Diputació de Barcelona i la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica.


El Projecte Educació 360 té per objectiu poder oferir a tothom més i millors oportunitats educatives, més enllà de l’horari escolar. La iniciativa planteja un nou model educatiu que connecti recursos, agents educatius i aprenentatges, per tal que els infants puguin rebre aquesta educació més personalitzada, amb equitat i sense exclusions.    


Enguany l’escola Puig-Agut ha tornat a presentar el projecte Viladomat, l’activitat musical que el centre organitza conjuntament amb l’Escola Municipal de Música de Manlleu. Tal com expliquen els centres organitzadors d’aquesta activitat, fins ara s’han complert tots els objectius que s’havien marcat. Enguany s’incorporarà al projecte els nens i nenes de tercer de primària i l’aprenentatge de l’ukelele.


Durant aquest mes de maig s’està realitzant un procés de capacitació amb tots els centres seleccionats. Es tracta d’una formació vivencial que a través d’espais d’inspiració, capacitació, connexió, jornades, visites, laboratoris d’intercanvi i mentoria, es vol aconseguir connectar els diferents centres educatius que participen del projecte i fer evolucionar conjuntament les seves propostes educatives. 

Etiquetes:
Societat