26 d'abril de 2024

La Salle Manlleu commemora els 300 anys de la mort del seu fundador

Una gimcana de 22 proves d'habilitat, de destresa i de memòria, organitzades pels alumnes de 1r de Batxillerat

elter.net 18 de maig de 2019 a les 16:05
Activitat de la gimcana organitzada per La Salle Manlleu | La Salle Manlleu

La Salle ha celebrat aquesta setmana el tricentenari de la mort de Sant Joan Baptista de La Salle, fundador dels Germans de les Escoles Cristianes. El passat 14 de maig tots els centres que la institució té repartits per tot l'Estat Espanyol i Portugal van organitzar tota mena d'activitats per recordar al fundador. Espectacles, lipdubs, gimcanes, concursos de tapes, musicals, tallers, jocs, dansa, entre d'altres.


El passat dimarts La Salle Manlleu va celebrar una gimcana a les places i els carrers de la ciutat. Professors i alumnes van formar un total de 22 equips que durant tot el matí van caminar més de 10 quilòmetres per arribar i superar les 22 proves repartides per tot Manlleu. Els reptes tenien com a fil conductor la cultura lassal·liana, els més de 300 anys d'història d'aquesta institució, i van ser dirigits pels alumnes de 1r de Batxillerat. Es van organitzar tota classe d'activitats com jocs d'habilitat, de destresa i de memòria, karaoke, sopes de lletres, trencaclosques, bitlles gegants i activitats sobre el fundador.


Finalitzada aquesta celebració, La Salle Manlleu segueix organitzant actes de tota mena. Aquest diumenge 19 de maig se celebrarà la 28a edició de la Bicisalle. Enguany, a part de l'esmorzar i l'obsequi habitual, també es sortejaran dues bicicletes plegables. La sortida se situarà a la Plaça Fra Bernadí i comptarà amb tres recorreguts diferents de 8, 13 i 18 km. Per participar-hi cal fer la inscripció prèvia, que té un cost de 5 euros.


Per altra banda, pel dijous 23 de maig La Salle ha preparat un acapte de sang organitzat pel Banc de Sang i un equip de FAIG ApS de 4t d'ESO. L'horari per fer les donacions serà de 10 a 13:30h i de 17h a 20:30h.

Etiquetes:
Societat