24 d'abril de 2024

El CEFS Manlleu es juga gran part de la temporada aquest dissabte

Els d'Alberto Cárdenas contemplen tres escenaris en un final vibrant: ascens directe, promoció o quedar-se sense res

elter.net 21 de maig de 2019 a les 11:10
El vestidor manlleuenc confia en acabar la lliga de la millor manera possible | CEFS Manlleu

El primer equip del Club Esportiu Futbol Sala Manlleu està realitzant una temporada per emmarcar i aquest dissabte pot posar la cirereta o quedar-se amb un pam de nas. En una última jornada frenètica, els manlleuencs poden proclamar-se campions i pujar directe, classificar-se per disputar la promoció d’ascens o, en el pitjor dels casos, quedar-se sense cap opció de pujar de categoria.


Separats per només un punt, el primer classificat, el Mataró, el segon, el Manlleu i el tercer, el Ràpid Santa Coloma, es jugaran aquest cap de setmana, a l’última jornada, l’ascens directe a Divisió d’Honor i la segona plaça, que dona accés a disputar la promoció de descens. Un d’aquests tres equips, ara com ara el Santa Coloma, es quedarà amb la mel als llavis i fora de qualsevol opció de pujar de categoria. El Manlleu no depèn d’ell mateix per pujar directament, ja que per fer-ho ha de guanyar i esperar que el Mataró empati o perdi el seu partit, però els manlleuencs saben que un triomf aquesta jornada sí que els donaria dret a disputar la promoció d’ascens.


És per això que des del club fan una crida que es vagi a animar l’equip aquest dissabte, a les 18h, en el partit més important del que portem de temporada. El rival pels d’Alberto Cárdenas és el Santvicentí, penúltim classificat de la categoria i amb el descens de categoria ja consumat.

Etiquetes:
Esports