26 d'abril de 2024

El debat electoral de Ràdio Manlleu, aquest dijous a la sala de sessions de l'Ajuntament

Hi participaran les formacions amb representació en l'actual legislatura i s'obrirà la porta a la ciutadania

elter.net 21 de maig de 2019 a les 17:49
La sala de sessions serà el lloc del debat | elter.net

Tres dies abans de les eleccions municipals, Ràdio Manlleu, conjuntament amb EL9TV, organitza un debat electoral a la sala de sessions de l’Ajuntament de Manlleu que servirà com a punt final de difusió de les campanyes electorals dels partits polítics a Manlleu Mitjans de Comunicació.


El debat es farà aquest dijous, 23 de maig, i començarà a les 20h. Serà a la sala de sessions de l’Ajuntament de Manlleu, a la tercera planta, i tothom qui ho desitgi podrà assistir-hi com a públic. Al debat hi formaran part les cinc formacions polítiques que han tingut representació en la present legislatura: ERC, JxCat, la CUP, el PSC i Manlleu en Comú Podem. Aquesta darrera, davant la confusió que pot tenir per si agafa el relleu o no d’Iniciativa, s’ha decidit convidar-la després de l’aprovació de la Junta Electoral. D’altra banda, Som Identitaris i Ciutadans, com que no tenen representació al consistori no formaran part del debat, tot i la bona predisposició a participar-hi especialment del partit encapçalat per Javier Jiménez.


El debat es dividirà en cinc blocs: una intervenció inicial de cada partit per exposar ràpidament el seu programa electoral, una part central dividida en tres apartats per parlar de diferents temàtiques i aspectes que afecten directament a la ciutat (urbanisme, mobilitat, educació, seguretat ciutadana, etc.) i un minut final perquè els candidats i les candidates demanin directament el vot.

Etiquetes:
Política Municipal