24 d'abril de 2024

L'Ajuntament de Manlleu es personarà com a acusació contra l'agressor de la CUP

Durant la seva detenció, dissabte, tres agents de la policia van ser ferits lleus

elter.net 22 de maig de 2019 a les 13:00
Un instant de la manifestació del passat dissabte | JM Costa

L’Ajuntament de Manlleu va fer un comunicat anunciant que es personarà com a acusació en el cas de l’intent d’agressió a membres de la CUP Manlleu el passat dissabte. L’individu va destrossar la carpa del partit i es va presentar al Casal Boira Baixa, a la tarda, per amenaçar els presents amb un ganivet.


La policia local de Manlleu va detenir dissabte el veí del municipi, el qual en el moment de la detenció va ferir lleument tres agents de l’autoritat. Menys de 24 hores després va ser posat en llibertat amb mesures cautelars i se li ha decretat una ordre d’allunyament de 100 metres del Casal Boira Baixa pel perill que pot suposar pels militants de la CUP en cas de reincidència. A l’individu se l’acusa de delictes d’amenaces, resistència i atemptat contra els agents i tinència d’armes prohibides, ja que en el moment de la detenció també se li va requisar un puny americà.


Des de la CUP, com vam explicar dilluns, van fer les pertinents denúncies i seguiran fins al final en aquest cas. El mateix dia, a la plaça Fra Bernadí, es va convocar una manifestació on van assistir 200 persones i diverses formacions polítiques.

Etiquetes:
Societat